top of page

Divattippek geek csajoknak

Akár olvastad Holly Smale fergeteges sorozatát, a Geek Girlt, akár nem, a főszereplő, Harriet Manners öltözködési stílusát akkor is érdemes megismerned –mert amilyen furcsa, dilis és lenyűgöző a kétbalkezes modell, épp olyanok a szerkói is!

Ezt az összeállítást Laila-sirag állította össze a Polyvore-on, és biztos vagyok benne, hogy ha Harriet harsány (és elég őrült) ügynöke meglátná, azt mondaná: "Szimba az új Audrey Hepburn, imádom, Mókusmuffinköldököm!", vagy valami hasonló nonszenszet. És ez nagyon dicséretnek számítana a szájából!

Ez a komoly montázs Beth-hope munkája, és a Geek Girl harmadik része inspirálta. A kedvencem innen a Serious Notebook, amit a Topshopból lehet megrendelni, és nagyon vicces, hogy több a képen az irodaszer, mint a ruha – elvégre Harriet sokkal jobban imádja a listáit, a táblázatait és a tolltartóját, mint a divatot.

És még egy vagány szett, ezt a We Heart It-on találtam, Rebelontheinside készítette – az egyetlen gond ezzel az összeállítással, hogy olyan trendi lett, hogy Harriet tutira nem hordaná őket, neki ennél sokkal furcsább és különlegesebb az ízlése. Szerintetek melyik a legjobb a három közül?

bottom of page