top of page

Exkluzív interjú a Massza főszereplőjével


Ráber Patrik nem igazán szeret szerepelni, de azért most kivételesen, csak a mi kedvünkért (és néhány szelet oreós Milkáért cserébe) belement egy interjúba. Amit tudnotok kell róla előzetesen: ő Kalapos Éva új regényének, a Masszának a 14 éves főszereplője, aki elég nehéz időszakon megy át éppen (a legjobb barátját online piszkálják azzal, hogy túlsúlyos, és ő maga sem tartozik éppen a legnépszerűbb srácok közé a gimiben). De erről majd meséljen ő.

(Még valami: sajnos Patrik nem engedte meg, hogy fotót készítsünk róla, de hogy mégis mutassunk neked egy kék szemű, szőke hajú fiút, megmutatjuk egy kicsit idealizált hasonmását, akire a Favimon találtunk rá!)

Azért gondoltuk, hogy interjút készítünk veled a CoolBookz.hu-n, mert nagyon érdekes figurának látszol. Mondták már, hogy olyan másnak tűnsz?

Fú, hát folyton ezt tolja mindenki. Nem is értem, mit jelent. Te meg tudod mondani, mitől vagyok más? Valahogy mindenki más, nem? Te is full más vagy, mint az a másik arc ott melletted. Gondolom, azért látszom másnak, mert verseket tanulok, meg a lányos fejem miatt, nemtom. Amúgy kicsit unom már ezt a témát.

Bocs, akkor beszéljünk valami másról! Úgy hallottuk, hogy beléptél egy színtársulatba, és máris főszerepet kaptál a Frankenstein adaptációjában. Közel érzed magadhoz Mary Shelley történetét?

Mary Shelley tökre kúl volt, és akkoriban meg főleg nagy szám lehetett, hogy egy nő ilyen durva kontentet ír. A Lény a legjobb szerep evör, mindenki lepattintja szegényt, ő meg szétcsapja az összes hülyét maga körül. Nagyon bejön.

Ha nem akarsz válaszolni, akkor ne tedd, de muszáj megkérdeznem a lány olvasók miatt: igaz, hogy randizgatsz egy Dina nevű lánnyal? Mit lehet elárulni róla?

A magánéletemről nem szeretnék beszélni. Dina az osztálytársam. Btw jó csaj, bírjuk egymást. Ennyi.

Az egyik legjobb barátodat eléggé kegyetlenül osztják Instagramon, és láttam, mégsem törli le a kommenteket, amelyen őt és a tesóját is a testalkata miatt cikizik. Szerinted hogyan lehet az ilyesmit leghatékonyabban kezelni?

Én mondtam, hogy törölje a kommenteket, de Bencének hiába beszél az ember. Különben is, miért nem szól vissza? Minek hagyja magát alázni? Agyrém, én biztos nekik mennék...

Mesélj magadról pár dolgot: milyen zenét szeretsz, van-e kedvenc sorozatod és miket szeretsz olvasni?

Sorozatom nem igazán van, inkább játszani szeretek, a Call of Duty-t meg az Assassint csípem például. Olvasni meg azokat a szövegeket szoktam, amiket megtanulok, szóval mostanában verseket. Petrit ismered? Elég zizzent volt a csávó. Meg Bukowski is, na, az főleg. Ilyeneket. A versek királyak.

Ne mondd, hogy nem hoztuk meg a kedved ahhoz, hogy még több mindent tudj meg erről a srácról! Na ugye! A Massza című regény január 29-étől kapható, de addig is előrendelhető itt!

bottom of page