Bréking: Pán Péter felnőtt! (És 5 másik ex-gyereksztár is)


Hát ezt el sem hinnénk, ha nem a saját szemünkkel láttuk volna (na jó, a Google képkeresőjében): Jeremy Sumpter, aki néhány évvel ezelőtt még a felnőni képtelen kisfiút alakította, hirtelen felnőtt férfi lett! Úgy tűnik, rajta nem fogott Sohaország varázslata, hiába töltött ott annyi időt.

Majd mindjárt megmutatjuk azt is, hogy néz ki a srác most, de előbb egy vicces sztori: Jeremy, aki a szereplőválogatáson 12 éves volt, pont akkor kezdett rohamosan nőni, amikor elkezdődött a forgatás. Majdnem 14 lett, mire kész lett a film, ő pedig több centit nyúlt eközben, így át kellett alakítani Wendy-ék ablakának méretét, a Hook kapitányt alakító színészre pedig magas talpú cipőt kellett adni. Haha, ugye, milyen vicces? Na mindegy, szóval Jeremy így néz ki most:

Ugye mennyire felnőtt? De ha így is érdekelnek a filmjei, hamarosan láthatod a moziban: Ed Westwick-kel (Gossip Girl) és Dominic Sherwooddal (Vámpírakadémia) fog közös filmben játszani, aminek címe Take Down lesz.

Na és a Narnia főszereplőire emlékszel? A mi kedvencünk a cuki Lucy volt – és nem csak nekünk, ugyanis 2005-ben az első részben való alakításáért máris megkapta a nívós Phoenix Film Critics' Society Awardot (10 évesen!).

Lucy, jobban mondva Georgie Henley azóta játszott a BBC-s Jane Eyre sorozatban és egy nagyon durva tinithrillerben, a Perfect Sisters-ben, ami megtörtént eseményen alapul. Nagyon jól néz ki benne:

A Charlie és a csokigyárnak szinte minden gyereksztárjából felnőtt sztár lett, a Mike Teavee-t alakító, számítógépes játék- és tévéfüggő kissrác viszont, akit Jordan Fry játszott, eléggé eltűnt (azóta a legnagyobb szerepe egy szinkron volt A Robinson család titkában).

A most 22 éves fiú épp a világot járja (erről folyamatosan közvetít is Instán), parkourozik, de jó hír: főszerepet kapott egy romantikus filmben, ami jövőre érkezik a moziba.

Az egyik személyes kedvenc gyerekfilmem az 1996-os Matilda, a kiskorú boszorkány, ami Roald Dahl regénye alapján készült.

A könyvmoly Matildát alakító Mara Wilson (aki amúgy a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című másik alapműben is játszott) most 28 éves, ugyanolyan cuki, mint volt és ami még jobb: felhagyott a színészkedéssel, van egy vagány weboldala, és idén kijön az első regénye! Ő is nagyon örül neki, nem csak mi:

Jimmy Karz is a Matildában játszott, a duci Bruce-t alakította, akinek büntetésből meg kellett ennie a suliban egy hatalmas csokitortát.

Jimmy-t nagyon megviselhette ez a szerep, ugyanis évekig nem filmezett (bár egyszer feltűnt a Vészhelyzetben), elvégezte viszont az orvosi egyetemet és elég sokat fogyott, nézd csak meg:

Ivana Baquero 11 éves volt, amikor A faun labirintusában játszott, és bár hátborzongatóan jót alakított, valamiért mégsem kapott utána nagy szerepeket.

Most, 20 évesen, hát, mit kerülgessük, igazi bombázó lett, és ő az egyik legizgalmasabb karakter a Shannara: A jövõ krónikája című sorozatban.