top of page

Öltözz úgy, mint Fellegi Flóra!


Az egyik legszórakoztatóbb vonása a Polyvore közösségi oldalnak/webshopnak, hogy megnézhetjük azt is, a felhasználók szerint mit viselnének a kedvenc regényhőseink. Bárki létrehozhat ilyen szetteket: és a montázson szerepelhetnek ruhák, kiegészítők, sőt, lakberendezési cuccok, szépségtermékek, könyvek, idézetek és tulajdonképpen bármi, amiről találsz képet a site giganagy készletében – de ha nem találnál valamit, akkor pár kattintással fel is tölthetsz fotókat, tehát tényleg olyan összeállításokat készíthetsz, amihez csak kedved van.

Most tettünk egy próbát, és nagy lelkesen készítettünk egy szettet, amit Kalapos Éva D.A.C.-sorozatának főszereplője, a filmőrült Fellegi Flóra ihletett (igen, kapott tőlünk egy designos zsepidobozt is, mert elég sokszor ki szokott borulni). Ha a kép elemeire kattintotok, akkor még vásárolni is tudtok, tökjó, nem?

És ha már így elmerültünk a témában, megmutatjuk, milyen regényszereplős szetteket találtunk még:

Katniss Everdeen (Az éhezők viadala) szettjéből a telefontok a kedvencünk:

Augustus Waters (Csillagainkban a hiba) persze sosem gyújt rá, a cigi, ahogy ő mondta, egy szimbólum:

Jane Eyre-nek mélyen a tárcájába kéne nyúlnia, ha ilyen divatos szeretne lenni, de attól félünk, a tanári fizujából nem igazán futná ezekre a gyönyörű dolgokra:

Newt (Az útvesztő) a lezser dzsungelstílust szereti: ezekben a darabokban könnyű menekülni, a dárda pedig kifejezetten hasznos, ha megtámadna egy félig állati félig gép lény.

Luna Lovegood (Harry Potter) ruhatára természetesen a legőrültebb és legszínpompásabb darabokból áll – a "retkes" fülbevaló mondjuk még ezekhez az extrém darabokhoz képest is kiveri a biztosítékot, nem?

bottom of page