top of page

10 nagyon fura színező, amit nem értünk, de kifestünk


Kivégezted az összes Johanna Basford-kifestődet, beszerezted a Trónok harca-színezőt is, és nem tudod, mit kezdj a száztagú cerkagyűjteményeddel? Akkor nézd, milyen csodákra leltünk: tíz nagyon pihent, fura vagy egyszerűen csak érhetetlen képet találtunk, amelyeket ki tudsz nyomtatni, és egy naaagyon fáradt, agyhalott délutánon ki tudod őket színezni.

Kezdd ezzel: cuki Éhezők viadala-kifestő Katnisszal és a gyerekekkel, akik épp ki akarják nyírni. Használj sok rózsaszínt, hogy még bájosabb legyen a kép!

Huh, kicsit ijesztő ezen a rajzon Zac Efron, nem? Ja, hogy fel sem ismerted, miből van a jelenet? Segítünk: nem az Alienből, hanem a High School Musicalből!

Idén megjelent egy foglalkoztató Drake-ről, és ez a fura oldal abból van (a feladat: rajzold szemöldököt a rappernek!).

Ez már annyira gagyi, hogy vicces: bár elég nehéz felismerni rajta a True Blood szereplőit (a kedvencünk a farkas).

Valamiért azt gondolták egy angol honlap készítői, hogy sikerül jobban megkedveltetniük az olvasást a gyerekekkel, ha ezzel a nagyon ijesztő kifestővel lepik meg őket. A zombitekintetű lányok egyébként a Brontë-tesók.

A Dűne alapján készült kifestő is rémálmokat okozott volna nekünk, ha tíz éves korunk előtt találkozunk vele...​

​Ted Cruz republikánus jelölt is igyekszik gyerekbarát imidzset kialakítani (de ebből is inkább rémálmok lesznek).

Jó, ez a kép tényleg nagyon szép a kriptában fekvő Rómeóról és Júliáról, de nem bizarr ötlet kicsit, hogy halottakat színezzünk? ​

Biztosak vagyunk benne, hogy Tolkienről lehetett volna egy kevésbé fura színezőt is készíteni. Ti milyen színűre festenétek például azt a tojást a fülében? ​

​ Ház szegény Jacobról sem ez a legelőnyösebb rajz: szerintetek miért törli a fejébe a farkát ez a vérfarkas?

bottom of page