10 nagyon fura színező, amit nem értünk, de kifestünk


Kivégezted az összes Johanna Basford-kifestődet, beszerezted a Trónok harca-színezőt is, és nem tudod, mit kezdj a száztagú cerkagyűjteményeddel? Akkor nézd, milyen csodákra leltünk: tíz nagyon pihent, fura vagy egyszerűen csak érhetetlen képet találtunk, amelyeket ki tudsz nyomtatni, és egy naaagyon fáradt, agyhalott délutánon ki tudod őket színezni.

Kezdd ezzel: cuki Éhezők viadala-kifestő Katnisszal és a gyerekekkel, akik épp ki akarják nyírni. Használj sok rózsaszínt, hogy még bájosabb legyen a kép!

Huh, kicsit ijesztő ezen a rajzon Zac Efron, nem? Ja, hogy fel sem ismerted, miből van a jelenet? Segítünk: nem az Alienből, hanem a High School Musicalből!

Idén megjelent egy foglalkoztató Drake-ről, és ez a fura oldal abból van (a feladat: rajzold szemöldököt a rappernek!).

Ez már annyira gagyi, hogy vicces: bár elég nehéz felismerni rajta a True Blood szereplőit (a kedvencünk a farkas).

Valamiért azt gondolták egy angol honlap készítői, hogy sikerül jobban megkedveltetniük az olvasást a gyerekekkel, ha ezzel a nagyon ijesztő kifestővel lepik meg őket. A zombitekintetű lányok egyébként a Brontë-tesók.

A Dűne alapján készült kifestő is rémálmokat okozott volna nekünk, ha tíz éves korunk előtt találkozunk vele...​

​Ted Cruz republikánus jelölt is igyekszik gyerekbarát imidzset kialakítani (de ebből is inkább rémálmok lesznek).

Jó, ez a kép tényleg nagyon szép a kriptában fekvő Rómeóról és Júliáról, de nem bizarr ötlet kicsit, hogy halottakat színezzünk?

Biztosak vagyunk benne, hogy Tolkienről lehetett volna egy kevésbé fura színezőt is készíteni. Ti milyen színűre festenétek például azt a tojást a fülében?

Ház szegény Jacobról sem ez a legelőnyösebb rajz: szerintetek miért törli a fejébe a farkát ez a vérfarkas?