top of page

6 sztár, akinek érdemes meghallgatni a hangoskönyvét


Mivel egyre többet olvasok idegen nyelven, a múltkor eszembe jutott, hogy be kellene szereznem párat mp3-ban is (vagy rájuk keresni YouTube-on): sokkal élvezetesebb úgy odafigyelni mondjuk az új Cassandra Clare-könyvre, hogy a Trónok harca Sansája olvassa fel. Lehet, hogy ház, de én csak most fedeztem csak fel, hogy a legnagyobb sztároknak nem annyi az életműve, amit az IMDB-n látunk, és hogy már egy csomóan működtek közre hangos könyveken. Szerintem ti is meg fogtok lepődni, mennyien, mert én például nagyokat pislogtam!

Sophie Turner

Ha te is azért szereted eredeti nyelven nézni a Trónok harcát, mert imádod a brit akcentust, akkor nem kell tovább győzködnünk: A végzet ereklyéi sorozat befejező részét mindenképp Sansa tolmácsolásában kell meghallgatnod!

Jesse Eisberg

Még mielőtt világhírűvé vált volna A közösségi háló című filmmel, a sráccal felvették Holly Black világsikerű Átokvetők-sorozatának első részét, A Fehér Macskát!

Christina Ricci

Mindenki kedvenc Gossip Girl-sorozatát az egyik legboszorkányosabb hangú színésznő tolmácsolásában hallgathatjuk végig: ne lepődjetek meg, ha néha emiatt az Addams Family-ben érrzitek majd magatokat (itt bele tudtok hallgatni)!

Colin Firth

Ha nem is olvastad volna Graham Greene-től A szakítást (csak a belőle készült filmet, az Egy kapcsolat végét láttad volna), erre a hangoskönyvre akkor is biztos kíváncsi leszel, mert maga Mr Darcy evilági helytartója, Colin Firth olvassa fel (bár sokan azt is meghallgatnák, ha a telefonönyvet olvasná fel).

Scarlett Johansson

A színésznő fátyolos, éteri hangja zseniálisan passzol Lewis Carroll abszurd klasszikusához, az Alice Csodaorzágbanhoz!

Tom Hiddleston

Sally Gradner regénye, a The Red Necklace a francia forradalom alatt játszódik, a főhőse pedig egy árva cigány fiú, akit egy törpe nevel fel – ez is nagyon izgalmas, de ha még hozzátesszük, hogy minderről a Thor-filmek Lokija, Tom Hiddlestone mesél, akkor még jobban akarjuk ezt a sztorit!

Nicole Kidman

Ki mástól hallgatnánk meg szívesebben A világítótornyot, mint attól, aki Oscar-t is kapott azért, hogy milyen hátborzongatóan jól alakítja Virginia Woolfot, nem?

bottom of page