top of page

A Pretty Little Liars sztárja írni is tud!

Ian Harding, a sorozat bosszantóan jóképű tanára (de most komolyan: hogy lehet az, hogy valakinek minden egyes szögből tökéletes legyen az arca?!) gondolt egy merészet, és nekiállt, hogy nekiüljön megírni egy olyan könyvet, amitől mindenki kifekszik majd (oké, ennyi béna szóvicc elég egy cikkben, ugye? Abbahagytam!!). A könyv jövőre jelenik majd meg, a címe Odd Birds (kb.: Fura madarak) lesz, és tulajdonképpen egy esszégyűjteményről van szó, amiben az Ezra tanár urat alakító színész rövidebb eszmefuttatásait olvashatjuk majd a Pretty Little Liarsszel, a madarakkal (a srác imádja a madarakat!) és az élet más nagy kérdéseivel kapcsolatban.

Izgin hangzik? Akkor olvass bele angolul az Entertainment Weekly oldalán, ha pedig nem tudnál angolul, akkor csak csodáld ezt a borítót, amit természetesen Ian mosolya ragyog be.

Nem ő az első egyébként a sorozat sztárjai közül, aki könyvírásra adta a fejét: a Toby-t alakító Keegan Allen egy saját sztorikkal tűzdelt fotóalbumot adott ki tavaly, az Emily-t játszó Shay Mitchell pedig egy barátnőjével írta közösen a Bliss című regényt, ami három huszonéves csaj barátságáról szól.

Keegan könyve a cím alapján az életről, a szerelemről és a szépségről szól

Shay irtó büszke az első regényére, amit gyerekkori legjobb barátjával közösen írtak

Halljuk, ti melyiket olvasnátok legszívesebben magyarul is?

Keegan és Shay nem versenyeznek a toplistákon: nagyon jó barátok lettek a forgatáson

bottom of page