4 képzeletbeli celebmemoár, amit nagyon várunk

09/06/2016

Most, hogy hamarosan érkezik Bella Thorne önéletrajzi ihletettségű, ironikus és vicces regénye, az Autumn ajándéka (olvass bele itt), elképzeltük, milyen más szórakoztató sztárkönyvet olvasnánk még szívesen, ha ez a négy híresség is úgy döntene, hogy írni akar. Íme négy képzelt ajánló a nagyon várt memoárról.

 

Kristen Stewart: Az örök páros

A drámai fordulatokban teli írás két főszereplője Nyitott Száj és Szenvelgés. A könyv kettőjük összetartásáról és alkalmi kisiklásaikról szól. A mű végigvezet minket a 21. század minden jellegzetes problémáján, s a krízishelyzetek megoldására egy különös taktikával rukkol elő Kristen. Vajon köze van ennek az örök pároshoz? Sikerülni fog együtt maradniuk? Ezekre a kérdésekre kap választ a könyv olvasója.

 

E. L. James: Szeretet mindenek felett

Ebben az önéletrajzi ihletésű regényben az erotikus ponyva koronázatlan királynője szeretné kifejteni, honnan is ered ez a mélységes tisztaság belőle. Betekintést pillanthatunk az egyetlen kapcsolatába, majd a házasság utáni szüzesség elvesztéséről is ejt néhány szót. 


Lana Del Rey: Mosolyogj minden nap

Főszereplőnk vallásos neveltetése miatt úgy érzi, több van benne, mint kortársaiban. Mindig is kilógott a sorból vidámságával, derűjével és személyiségéből áradó életörömével. Színre lép a műben a nagybetűs Ő is, de vajon nem vesz-e vissza Lana vidámságából az a sok energia, amit egy kapcsolat fenntartására, ápolására kell áldozni? Hogyan válhatunk igazán kiegyensúlyozottá és vidámmá? Mosolyogj minden nap – Halottak Napjától a könyvesboltokban.


Britney Spears : A felelősségteljes felnőtté válás

Ebben az életvezetési tanácsadó könyvben a pop királynője bevezet minket titkaiba. Hogyan ne hagyjuk magunkat kihasználni? Hogyan akadályozzuk meg, hogy producereink építsenek nekünk hamis személyiséget? Hogyan lehet a tinislágerek könnyen jött sikere után gyorsan, észrevétlenül a líraibb oldalunk felé fordulni, és megszólítani nemcsak a vájt fülű közönséget, de a zenekritikusokat is? FYI: a könyv hangsúlyozottan nem önéletrajzi ihletettségű!

Please reload