top of page

4 képzeletbeli celebmemoár, amit nagyon várunk


Most, hogy hamarosan érkezik Bella Thorne önéletrajzi ihletettségű, ironikus és vicces regénye, az Autumn ajándéka (olvass bele itt), elképzeltük, milyen más szórakoztató sztárkönyvet olvasnánk még szívesen, ha ez a négy híresség is úgy döntene, hogy írni akar. Íme négy képzelt ajánló a nagyon várt memoárról.

Kristen Stewart: Az örök páros

A drámai fordulatokban teli írás két főszereplője Nyitott Száj és Szenvelgés. A könyv kettőjük összetartásáról és alkalmi kisiklásaikról szól. A mű végigvezet minket a 21. század minden jellegzetes problémáján, s a krízishelyzetek megoldására egy különös taktikával rukkol elő Kristen. Vajon köze van ennek az örök pároshoz? Sikerülni fog együtt maradniuk? Ezekre a kérdésekre kap választ a könyv olvasója.

E. L. James: Szeretet mindenek felett

Ebben az önéletrajzi ihletésű regényben az erotikus ponyva koronázatlan királynője szeretné kifejteni, honnan is ered ez a mélységes tisztaság belőle. Betekintést pillanthatunk az egyetlen kapcsolatába, majd a házasság utáni szüzesség elvesztéséről is ejt néhány szót.

Lana Del Rey: Mosolyogj minden nap

Főszereplőnk vallásos neveltetése miatt úgy érzi, több van benne, mint kortársaiban. Mindig is kilógott a sorból vidámságával, derűjével és személyiségéből áradó életörömével. Színre lép a műben a nagybetűs Ő is, de vajon nem vesz-e vissza Lana vidámságából az a sok energia, amit egy kapcsolat fenntartására, ápolására kell áldozni? Hogyan válhatunk igazán kiegyensúlyozottá és vidámmá? Mosolyogj minden nap – Halottak Napjától a könyvesboltokban.

Britney Spears : A felelősségteljes felnőtté válás

Ebben az életvezetési tanácsadó könyvben a pop királynője bevezet minket titkaiba. Hogyan ne hagyjuk magunkat kihasználni? Hogyan akadályozzuk meg, hogy producereink építsenek nekünk hamis személyiséget? Hogyan lehet a tinislágerek könnyen jött sikere után gyorsan, észrevétlenül a líraibb oldalunk felé fordulni, és megszólítani nemcsak a vájt fülű közönséget, de a zenekritikusokat is? FYI: a könyv hangsúlyozottan nem önéletrajzi ihletettségű!

bottom of page