top of page

Felismered a kedvenc tinisorozataid szereplőit?


Bocs, de szerintünk nem, már csak azért sem, mert még mi, a leghardcore fanatikusabb sorozatnézők sem ismertük fel mind a hat arcot – ha mégis jobb eredményt értél volna el, mint mi, akkor viszont szólj, mert szeretnénk továbbképzésre jelentkezni nálad! Kezdjük is a legnehezebb feladvánnyal: vajon ki ez a gyönyörű vörös lány?

Olyan okos a tekintete, biztosan egy jó tanulót játszik… vagy inkább egy pasizógépet? Nem könnyű eldönteni.

Oké, itt a megoldás: bármilyen hihetetlen is, a kép a Stranger Things című kultsorozat szereplőjéről, Barbról készült (jobban mondva a Shannon Purserről, aki a szemüveges, göndör hajú, magasított derekú, abszolút 80-as évek stílusú farmerban járó okostojást alakítja a sorozatban.)

A 19 éves Shannonnak egyébként ez az első szerepe, de jövőre visszatér a Riverdale című sorozatban, ami a Marvel nagy sikerű képregénysorozatának, az Archie-nak feldolgozása (a képregényből EGY rész magyarul is megjelent, még 1993-ban, Ricsi és a brancs címmel: ráadásul a nagyon "vicces" című Kamasz Komiksz-sorozaton belül! Érdemes beszerezni Jófogásról, egy kincs!).

Na de térjünk vissza a filmsorozatokhoz. A második feladvány sem könnyebb: annyit elmondunk, hogy a sorozatban, amiben játszik, nem hogy szemüveget nem visel, de sokszor még a pupilláját sem látni, csak a szeme rémisztő fehérjét.

Na jó, sokat segítettünk: igen, nem más bújt egy filmpremier kedvéért könyvtáros bácsi-jelmezbe, mint a tizenhét éves Isaac Hempstead Wright, aki tényleg ilyen komoly fiú a valóságban: nem rég azt nyiltakozta, hogy minden pénzét, amit a Trónok harcáért kapja, az egyetemre teszi félre, és már most a PhD-re készül… (Hm, vajon ennyire keveset keres, vagy ennyire drága suliba akar jelentkezni?)

És vajon ki ez a lány, aki a Star Wars sztárjával, a Leia hercegnőt alakító Carrie Fisherrel ölelkezik?

Hát képzeld: nem más, mint Carrie lánya, Billie Lourd, aki a hármas számú Chanelt alakítja a Scream Queens – Gyilkos történet című, eszméletlenül vicces sorozatban.

Ő játszotta egyébként az ifjabb Leia hercegnőt az új Star Wars-filmben, Az ébredő erőben, és jó hír: szerepelni fog a 8. SW-filmben is!

Lássuk a következőt: ezt a morcos tekintetű fiút már biztosan láttad valahol… de hol?

Tolószékben, hát persze! A 28 éves Kevin McHale a Glee-ben szerepelt, ő alakította a szemüveges geek srácot, Artie-t! Csak szerintünk áll neki jobban a szemüveg és a szék?

Róla is van érdekes infónk: a Glee előtt Kevin egy fiúbanda, a NLT (Not Like Them) tagja volt, ami egy turnén a Pussycat Dolls előzenekaraként lépett fel, ééés szerepeltek a Bratz – Talpra csajok! című szuperblőd, nézhetetlen filmben is! Ebben az NLT-klipben pedig szerepel Ashely Benson is (Pretty Little Liars):

Hú, és vajon ki ez a csábosan vállat villantó leányzó? Ki nem találnád!

De szerencsére segítünk: Shay Mitchell, a Pretty Little Liars sztárja (képes bárki használni a magyar címet, a Csinos kis hazudókat?).

A sorozatban a leszbikus Emily-t alakítja, és a valóságban is sokat tesz azokért, akik számára horror felnőni a heteronormatív társadalomban: a The Trevor Project egyik arca, amivel a meleg, leszbikus, biszexuális és transznemű tiniknek segít abban, hogy ne érezzék magukat kevesebbnek semmivel azért, mert eltérnek az átlagtól.

És az utolsó feladvány: nem, nem az egyik vérfarkas a Twilight-ból, bár hasonlít Boo Boo Stewartra. Hanem…

Na így már mindjárt más, ugye? Tyler Posey, a Teen Wolf – Farkasbőrben 25 éves főszereplője gyerekkorában Miley Cyrusszal járt (két teljes éven át!), és akár hiszed, akár nem, majdnem ő lett Jacob, de végül az utolsó körben kiesett és az egyik legjobb haverja, Taylor Lautner vitte el a szerepet. Azért ő sem járt rosszul: végül vérfarkas lehetett ő is, sőt, kicsit komolyabb ragadozót csináltak belőle, mint Taylorból. Bár neki erről biztosan más a véleménye...

bottom of page