top of page

5 ok, amiért kíváncsiak lettünk Zayn önéletrajzi könyvére


Hallottátok a hírt? Zayn Malik, a One Direction egykori tagja (akinek, lássuk be, sokkal vagányabbak és élvezetesebbek a szóló számai, mint az X-Faktorban összerakott fiúbanda dalocskái) Facebookon jelentette be, hogy november elsején megjelenik az első könyve! A szerényen Zayn címet viselő vaskos kötet az amerikai Penguin kiadó gondozásában jelenik meg, és annyit tudni róla egyelőre, hogy arról mesél majd benne a srác, mi minden történt vele a 1D utáni időszakban. Íme a borító:

Egy nyers és nagyon intim kötet lesz a beharangozó szerint, tele Zayn rajzaival, privát feljegyzéseivel, és rengeteg soha nem látott fotóval, amelyek betekintést enegdnek az angol fiú hétköznapjaiba. És hogy honnan tudjuk, hogy nem egy tucat celebkönyv lesz? Na figyeljetek, soroljuk az okokat:

1. Mielőtt úgy döntött volna, hogy zenész lesz, sokáig írónak készült, és azt tervezgette, hogy angol nyelv és irodalom szakra jelentkezik majd egyetemre. A három kedvenc tantárgya az irodalom, a rajz és a dráma volt.

Ilyen geekarc volt, mielőtt nagyon befutott volna

2. Rengeteget olvas, és jó is az ízlése: a legnagyobb kedvence a Harry Potter-sorozat.

Még hasonlítanak is, nem? Ööö, na jó, nem!

3. A srác muszlim vallású, az apukája pedig pakisztáni: nagyon érdekel bennünket, hogy egy ilyen kulturális háttér mit ad hozzá ahhoz, ahogyan a világot látja, sztárként. (A neve amúgy arabul azt jelenti: gyönyörű.)

Zayn a Vogue magazinban Gigi Hadiddal

4. A One Direction-tagok közt hírhedten ő volt a legpedánsabb: mindig odaért mindenhová időben és miközben a többieket malacoknak nevezte, ő minden alkalommal full ápolt volt (fellépések előtt pedig mindig fogat is mosott!). Ezek nagyon hasznos tulajdonságok egy író számára is: tuti, hogy igényesen rakta össze a könyvet is!

5. A kreativitása átlagon felüli: a szólóalbumán minden dalt ő szerzett, de írt 12 dalt a One Directionnek is, egyet a Snakeshipnek, és egyet M.I.A.-nak. Az írás mellett rajzol is, szóval tényleg egy igazi művész, nem csak egy felépített sztár.

+1 Imádja a macskákat, gyerekkora óta folyamatosan van cicája. És mint azt nagyon jól tudjuk, a legtöbb nagy író mögött mindig ott dorombol valaki.

bottom of page