Itt a Kegyetlen szépség előzetese!

09/19/2016

 

Megdöbbenve vettük észre, hogy mennyien várjátok már Rosamund Hodge regényét, a Kegyetlen szépséget, ami az elmúlt évek egyik legvadabb, legsötétebb meseátirata. Bár csak pár órája jelent meg a könyv a Molyon, már most hetvenegy jelzés mutatja, hogy kíváncsiak vagytok a Szépség és a szörnyeteg újraértelmezésére, ezért úgy döntöttünk, hogy mutatunk nektek valamit: egy gyönyörű könyvtrailert, amit a regény amerikai kiadója, a Harper Teen készített.

 

De hogy mindenki értse, miről szól, mást is mutatunk: a könyv magyar borítóját és a fülszövegét, amiből egy csomó dolog kiderül...

 

Leonidas lányát tizenhét éven át képezték arra, hogy
megölje a zsarnokot,
megmentve ezzel a Királyságot, bár
feláldozva saját életét.
De egy dologra nem készítették fel: arra, hogy mit tegyen, ha
végzetes szerelembe esne.


Nyxet születétől kezdve arra készítik elő, hogy végezen a Királyság zsarnok uralkodójával, a félelmetes és halhatatlan démonnal. De amikor tizenhét évesen beköltözik a város fölé magasodó kastélyba, rájön, hogy semmi sem olyan, mint amilyennek képzelte: főképp a vonzó és szemtelenül szellemes új férje nem. Nyx tudja, hogy mi a kötelessége, és hogy bármi áron meg kell mentenie a népét, de lassan be kell ismernie, hogy menthetetlenül beleszeretett az esküdt ellenségébe… Vajon ez elég indok arra, hogy feladja a küldetését, és átadja magát ennek a szörnyetegnek? 

 

Ebben a varázslatosan megírt történetben a Szépség és a szörnyeteg tündérmesei bája találkozik az Üvegtrón-sorozat dühös szenvedélyével. A szerző, az amerikai Rosamund Hodge az ókori mítoszok, a középkori angol történetek és a dark fantasy-k megszállottja, jelenleg Seattle-ben él a hét macskájával és a plüss szörnyeivel. 

 

“Imádtam ezt a felemelően sötét és káprázatosan szenvedélyes történetet – alig várom, hogy megjelenjen Hodge következő regénye!”
Sarah J. Maas az Üvegtrón-sorozat szerzője

 

“Teljesen magával ragadott!”
Alex Flinn, a Beastly – A szörnyszívű írója

Sőt, készült egy fantrailer is a könyvhöz, ami a Vámpírnaplók-rajongóknak különösen tetszeni fog!

És a lényeg! Megjelenés: október 17. Előrendelni itt lehet!

 

Please reload