8 szuper színező könyvrajongóknak

09/21/2016

Miközben mindenki tűkön (vagy inkább kihegyezett ceruzákon) ülve várja Johanna Basford új, karácsonyi színezőjét, mutatunk pár olyan felnőtt kifestőt is, amivel el lehet tölteni az időt addig is. A közös bennük, hogy mind könyvmoly-kompatibilis, és igen, a legtöbb grafikája erősen hajaz a mester stílusára (amivel persze nincs is semmi baj). Nektek melyik jön be legjobban?

 Igen, hamarosan érkezik Johanna Basford
új felnőtt színezője, a Manó Könyvek gondozásában!

 

Büszkeség és balítélet: Mr Darcy sérója nagyon kemény, de a csücsöri ajkai mellett sem lehet elmenni szó nélkül! 

Huh, ez a Rómeó és Júlia olyan gyönyörű, mintha egy az egyben Johanna Basford készítette volna! Érdemes nézegetni az illusztrátor, Renia Metallinou online portfólióját, csodásak a képei!

Mindenki kedvenc kick-ass hősnőjének, Celaena Sardothiennek most mi magunk tehetjük színesebbé a kalandjait, az Üvegtrón-kifestőben (azonnal kell-kategória!).

Váó, ezek a rémisztő, vesébe látó tekintetek! Az Üvöltő szelek-színező a klasszikushoz méltóan hátborzongatóan jól sikerült.

 A japán designer, Tomoko Tashiro tizenkét tündérmesét dolgozott fel kifestőformában.

Ó, az örök klasszikus, L. M. Montgomery-től: ha Anne Shirley is a kezébe foghatná e kötetet, biztosan megjegyezné, hogy a színtelen lapoktól tág tere nyílik a képzeletnek!

Ezt még a fiúk is biztosan bátran a kezükbe veszik: a zseniális Pratchett szereplői egy könyvben!

És egy nagyon ötletes felnőtt kifestő: könyvespolcok, shelfie-k és #bookstagram-gyanús könyves összeállítások Insta-rajongó molyoknak (igen, ebből már mi is rendeltünk magunknak, otthoni használatra).

 

 

 

Please reload