top of page

8 szuper színező könyvrajongóknak


Miközben mindenki tűkön (vagy inkább kihegyezett ceruzákon) ülve várja Johanna Basford új, karácsonyi színezőjét, mutatunk pár olyan felnőtt kifestőt is, amivel el lehet tölteni az időt addig is. A közös bennük, hogy mind könyvmoly-kompatibilis, és igen, a legtöbb grafikája erősen hajaz a mester stílusára (amivel persze nincs is semmi baj). Nektek melyik jön be legjobban?

Igen, hamarosan érkezik Johanna Basford új felnőtt színezője, a Manó Könyvek gondozásában!

Büszkeség és balítélet: Mr Darcy sérója nagyon kemény, de a csücsöri ajkai mellett sem lehet elmenni szó nélkül!

Huh, ez a Rómeó és Júlia olyan gyönyörű, mintha egy az egyben Johanna Basford készítette volna! Érdemes nézegetni az illusztrátor, Renia Metallinou online portfólióját, csodásak a képei!

Mindenki kedvenc kick-ass hősnőjének, Celaena Sardothiennek most mi magunk tehetjük színesebbé a kalandjait, az Üvegtrón-kifestőben (azonnal kell-kategória!).

Váó, ezek a rémisztő, vesébe látó tekintetek! Az Üvöltő szelek-színező a klasszikushoz méltóan hátborzongatóan jól sikerült.

A japán designer, Tomoko Tashiro tizenkét tündérmesét dolgozott fel kifestőformában.

Ó, az örök klasszikus, L. M. Montgomery-től: ha Anne Shirley is a kezébe foghatná e kötetet, biztosan megjegyezné, hogy a színtelen lapoktól tág tere nyílik a képzeletnek!

Ezt még a fiúk is biztosan bátran a kezükbe veszik: a zseniális Pratchett szereplői egy könyvben!

És egy nagyon ötletes felnőtt kifestő: könyvespolcok, shelfie-k és #bookstagram-gyanús könyves összeállítások Insta-rajongó molyoknak (igen, ebből már mi is rendeltünk magunknak, otthoni használatra).

bottom of page