top of page

Steiner Kristóf csak nektek üzen!


Tegnap bemutattuk Bella Thorne első könyvét a Margó Irodalmi Fesztiválon, ahol Csecse Attila, a legnépszerűbb magyar booktuber a nagyon szellemes és sikeres life coach-csal, Soós Viktóriával beszélgetett. Kristóf, aki nem csak Disney-fan és Hollywood-szakértő, hanem a regény fordítója is, sajnos nem tudott ott lenni az izgalmas beszélgetésen, de cserébe küldött nektek egy videóüzenetet!

Mindenki szereti az Autumn ajándékát!

Mielőtt megnézitek, összefoglaljuk, miről is dumált Attila és Viki a színpadon: arról, hogy vajon a valóságban is léteznek-e olyan kívánságteljesítő naplók, mint Bella regényében. Már nem konkrétan napló formájában, hanem bármilyen értelemben: arról meséltek a résztvevők, mennyire hisznek a csodákban, abban, hogy az Univerzum, ha kérjük, teljesíti a szívünk vágyát, és hogy disney-sen szólva, megéri hinni az álmainkban, mert ha kitartóan várunk, megkapunk mindent.

A könyvről amúgy tiniszerkesztőink is beszélnek a friss Bravóban!

Nos, Attila és Viki egyöntetűen azt mondták, hogy ők inkább a kemény munka erejében hisznek, és abban, hogy meg kell látnunk a lehetőségeket. Ha nagy-nagy álmaink vannak, akkor szerintük egyszerűen csináljuk azt, amit legjobban szeretünk csinálni, vagyis hallgassunk az intuíciónkra. Emellett az is fontos, tették hozzá, hogy kísérletezgessünk, feszegessük a határainkat, mert ettől fejlődünk, de ne veszítsük szem elől: a legfontosabb a lelkesedés. Attila például úgy kezdett el videózni a YouTube-on, hogy el sem tudta képzelni, hogy a csatornája magától felfut majd: nem voltak határozott célkitűzései, nem taktikázott, nem volt receptje a sikerre, egyszerűen csak hallgatott arra a belső hangra, ami azt mondta neki, hogy „Attila, vedd elő a kamerát, állj oda elé, és légy önmagad!”

Kamasz munkatársaink, Juli és Anna nem hagyták ki a szelfizés lehetőségét Attilával!

Szó volt arról is, mennyire tudatos már tizenévesen is a mai generáció: micsoda nyomás alatt vannak, hogy a karrieren, az önmegvalósításon kell dolgozniuk már ilyen fiatalon, hiszen mindenhol azt látják, hogy a legtöbb sztár, netceleb már 18 éves kora előtt befut. De ahogy Viki mondta: a görcsösen kitűzött céloktól nagyon beszűkülhet a látóterünk, elsatnyulhatnak a kapcsolataink, ráadásul, ha minden erőnkkel előre akarunk haladni, nem vesszük észre, hogy a mellékutakon mennyi más lehetőség van, mi mindennel kínálgat még az élet.

És mit gondol minderről Kristóf? Végre-végre megtudhatjátok ezt is, tessék a videó:

bottom of page