top of page

5 sminkvideó könyrajongóknak Halloweenre


Ugyan mi másnak is öltöznénk Halloweenkor, mint a kedvenc könyveink szereplőinek! Végre anélkül nézhetünk ki vérengző őrültnek, pillangóhajú hisztérikának vagy épp ijesztő óriásmacskának, hogy furcsán néznének ránk. Fiúk, ne meneküljetek: nektek is készültünk ám sminkvideóval!

A legjobb ezekben a YouTube-tutorialokban, hogy nem kell egyik makeuphoz sem bonyolult felszerelés, egy átlag sminktáskában azért megvan minden hozzávaló (művért pedig lehet rendelni többek közt INNEN is).

1 – Bellatrix Lestrange

Ha halálfalónak állnál egy éjszakára, próbáld ki ezt a sminkvideót: a kedvenc részünk az, amikor kiderül, hogyan lehet nagyobb orrlyukat varázsolni magunknak!

2 – Daenerys Targaryen

Ehhez a lookhoz természetesen a legfontosabb a fakó, szőke, gyapjúszerű paróka (amit kiválthattok seszínű cirokkal is), de az ultravilágos, natúr smink is rengeteget ad hozzá a hatáshoz.

És csak hogy lássátok, nem kell Daenerys-típusnak lenni ahhoz, hogy ilyen klassz legyen a végeredményt, megmutatjuk, hogy néz ki a hétköznapokon Michelle Phan sminkes:

3 – Vadalma/Fakutya

Szegény vigyorgó macska nevét Kosztolányi Fakutyának fordította, de a filmekben megkapta a szuper Vadalma nevet, hogy senkit ne tévesszen meg! Ez a smink nagyon hatásos a kontaktlencse és az UV-festék nélkül is, kíváncsiak vagyunk, ki meri bevállalni közületek!

4 – Effie Trinket

Kedvenc kapitóliumi karakterünk minden nap úgy nézett ki, mintha épp halloweeni bulira indulna, de a pillangós összeállítása talán a legelképesztőbb. Ehhez is érdemes parókát bérelni (mondjuk ITT), és ugorjatok be egy kreatív boltba is a műpillangókért!

5 – Damon Salvatore

A Vámpírnaplók szépfiúja sosem nézett ki ennyire vámpirisztikusnak, de higgyétek el, rosszabb napjain tényleg ennyire karikás a szeme! Ez a videó attól is nagyon vicces, hogy a srác, Marcus azt állítja, hogy most sminkel életében először, és érdekes látni, hogy ennek ellenére mennyire biztosan áll a kezében a szemceruza meg a MAC-alapozó! Egy jó halloweeni buli kedvéért ennyit egy ügyetlenebb és sminkelésben kevésbé járatos fiú is meg tud csinálni!

bottom of page