top of page

A hét szerkesztője: Bácsfalvi Soma


Mától új sorozatot indítunk: karácsonyig minden egyes kamaszszerkesztőnk megmutatja egyik legnagyobb büszkeségét, a könyvespolcát, elárul magáról pár érdekes újdonságot, és arról is mesél, hogy mit hozott számára 2016. Először a tizenhat éves Soma következik, aki az egyik leglelkesebb kamaszszerkesztőnk: minden meetingre felutazik Békéscsabáról, rengeteget olvas, a véleménye általában nagyob elgondolkodtató és rendszeresen megnevettet bennünket a poénjaival – miközben nagyon is komolyan veszi a munkáját.

Néhány kedvenc a több mint kétszáz darabos gyűjteményből

Így telt a 2016-os évem: Az elmúlt hónapokban havi rendszerességgel zarándokoltam fel Pestre, hogy ott legyek a szerkesztőségi üléseken. Ezek mindig remek hangulatban telnek el. A ’’vezéreink’’, vagy a vezetőink vagy ha úgy tetszik a felnőttek, tűrik a strapát, már pedig hallanak tőlem szörnyű poénokat. De ennek ellenére szerintem egy nagyon sokszínű csapatot alkotunk így együtt (és az ingyen szendvics, tea és KÖNYV nagyon jó ösztönző erő).

Ennyi könyvem van körülbelül: Szerintem úgy nagyjából 200-250 könyvem lehet. Majd ha egyszer lesz időm, ígérem megszámolom!

Ha eltölthetek egy hetet bármelyik regény világában, ide vigyetek:Totális Potterhead vagyok, szóval a Harry Potter világába küldjetek. Mikor indulunk?

Somának eredeti varázspálcája is van a londoni The Harry Potter Shop at Platform 9 3/4 üzletből!

Egy titok a könyvespolcommal kapcsolatban: Nincsenek nagyon titkaim vele kapcsolatban. Talán annyi, hogy nem fér rá az összes könyvem, ezért az ablakban is van pár darab. Jó, nem csak pár...

Bevillan a laptop: vajon melyik számot hallgatta Soma fotózás közben? Ti felismeritek a klipet?

A kedvenc regényem, és a színészek, akiket legszívesebben látnék a belőle készült filmadaptációban: Stephen King: Mr. Mercedes. Nyáron olvastam először Kingnek ezt a könyvét és ahhh, IMÁDOM! Minden bizonnyal Evan Peters játszaná Brady Hartfield karakterét. Bill Hodgest pedig nem is tudom. Nem tudom, azt rábíznám a többiekre.

A kedvenc Menő Könyvem ebből az évből: A Kegyetlen Szépség, magasan nyeri nálam. Kegyetlenül jó volt. Ha az évben már csak egy könyvet olvasnátok el, akkor ez legyen az. Tetszeni fog, azt garantálom!

bottom of page