top of page

A hét szerkesztője: Szűts Anna


Ahogy az egyik kamaszszerkesztőnk, Levi fogalmazott a pénteki céges karácsonyi bulinkon (haha, vagyis az utolsó idei találkozónkon, csak így jobban hangzott): Annában az a legkülönlegesebb, hogy egyszerre tud okos, komoly, elgondolkodtató dolgokat mondani, miközben felhőtlenül könnyed és vicces is. Bármelyik sorozatról el lehet vele beszélgetni, ismeri az összes sztár összes friss sztoriját, miközben arra is jut energiája, hogy tucatjával falja a könyveket. És nem csak a szórakoztató YA-regényeket szereti, hanem az amerikai szabadverseket, a jó krimiket és Umberto Ecót is!

Ettől volt 2016 tökjó év: az egyik legjobb dolog egyértelműen az volt, hogy felvettek a Menő Könyvekhez. Sok új embert ismerhettem meg, továbbá a legjobb a barátaimmal a szülinapomon Wellhello koncerten voltam, ami eszméletlenül hatalmas buli volt. Idén nyáron jött ki a PLL új félévada is, ami eddig a kedvencem.

A könyvszereplő, aki szerintem a legviccesebb a világirodalomban: Ben Starling a Papírvárosokból. Egyes megszólalásait annyira viccesnek tartottam, hogy le kellett tennem a könyvet, amíg a percekig tartó nevetésem el nem állt.

Ha bármelyik élő vagy halott íróval találkozhatnék, őt választanám és ide vinném dumálni: nem tudok választani. Sajnos kábé a világ összes valamirevaló írójával bárhol és bármikor el tudnék dumálgatni szerintem, de ha már választani kell, Walt Whitmannel és John Greenel mennék a Central Parkba piknikezni. Greennel egyszer MUSZÁJ találkoznom. Évek óta olvasom újra és újra a könyveit, és még mindig nem unom. Whitmant pedig nagyon intelligensnek tartom, és érdekes személyisége van (mármint amit a műveiből le tudtam szűrni), úgyhogy ha megtehetném, tuti találkozni akarnék vele.

Ettől különleges a könyvespolcom: lelke van! :D A könyvespolcom tele van azokkal a cuccokkal, amiket gyakran használok, úgyhogy konkrétan egy részemmé vált. Sajnos emiatt kupi is van rajta, de azért egy-két kép erejéig rendet raktam.

Három dolog, amit az olvasáson kívül még imádok csinálni:

1. Sorozatnézés. Bármit megnézek, de tényleg bármit. A kedvenceim a Pretty Little Liars, a Teen Wolf, a Scream Queens és a Gossip Girl. Tudom, nagyon egyedi az ízlésem.

2. Fotózás. Igaz, saját gépem még nincs, de általában a telómmal lövök egy pár jó kis fotót, amit feltöltök Instára.

3. Zenehallgatás. Ilyen téren nagyon sokszínű vagyok, a Nirvanától kezdve a One Directionig (TUDOM, NAGYON GÁÁZ) bármit szívesen hallgatok.

bottom of page