top of page

Téli bingó

Egy ideje benne járunk a télben, reméljük, ti is izgatottan várjátok az ünnepeket, és lesz lehetőségetek sokat pihenni az év maradék részében. Ebben az évszakban sem maradtok bingó nélkül, végigfuthatjátok az eddig olvasmányaitokat is, hátha néhány kategóriát már most kipipálhattok a kilencből!

Orosz szerző - Nyugalom, nem kell azonnal a Háború és békéért nyúlni, vannak jóval (a szó átvitt és fizikai értelmében) könnyedebb olvasmányok is az oroszok tarsolyában.

Piros borító - Ha már egyszer a Coca-Cola kamion is piros.

Karácsony - Ezt kár magyarázni.

Egy könyv az újrakezdésről - Január, tiszta lap, új élet, új én, új fogadalmak, tudjátok...

Karácsonyra kapott könyv - Ha még a tavalyi ajándékaitok is olvasatlanul várják a polcon, hogy levegyétek őket, most nekiállhattok az új ajándékaitoknak. Ha pedig nem volt idén könyv a fa alatt, bármelyik korábbi karácsonyi meglepetéseiteket elolvashatjátok.

Családregény - Elég tágan értelmezhető kategória, gyakorlatilag még a Csillagok háborúját is nevezhetjük családregénynek, szóval ezt jokerként is felhasználhatjátok.

Bálos/bulis könyv - A szilveszter és a farsangi időszak tiszteletére.

Amitől megjön az étvágyad - Érzékletes ételleírásokkal tűzdelt regényekre gondoltunk. :)

500+ oldal - Ha van egy kis plusz szabadidőtök a téli szünetben, akkor nekieshettek egy hosszabb könyvnek. Persze kinek mi a hosszú, nyugodtan vállaljatok be egy 800 oldalasat is.

Tags:

bottom of page