top of page

Meglepetés: bemutatjuk új kamaszszerkesztőnket, Fiakoy Leilát!


Nem csak számotokra kellemes meglepi, hanem nekünk is az volt, hogy az elmúlt hetekben újabb okos és szórakozató taggal bővült a Menő Könyvek tiniszerkesztősége. Leila a Margó Fesztiválon megrendezett pályázatunkra jelentkezett egy nagyon különleges írással, és miután kiderült, hogy egyébként nagyon szívesen csatlakozna is a csapathoz, úgy döntöttünk, elhívjuk egy találkozónkra, és meglátjuk, mi lesz a dologból! Leila jól érezte magát, nekünk pedig azonnal szimpatikus lett, szóval nem volt kérdés, hogy befogadjuk!

A tizenkét éves lány a Molnár Ferenc Általános Iskolába jár, és nem csak olvasni, hanem írni is szeret, imádja az M&M's-et és szeret utazni (idén járt először Afrikában, ahonnan az édesapja származik, és nagyon bejött neki a hely!). Feltettünk neki pár kérdést is, hogy jobban megismerhessétek:

Ezért jelentkeztem a Menő Könyvek szerkesztőségébe: Igazából nekem az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy küldjem el a Menő Könyveknek az írásomat. Aztán elmentem a Margó Fesztiválra, a pályázat eredményhirdetésére, és igazából ott jöttem rá, hogy lehet jelentkezni is a szerkesztőségbe. Gondoltam, kipróbálom magam, úgyhogy jelentkeztem.

A könyv, amelyen a legtöbbet nevettem: Hát ez nehéz kérdés, de szerintem a Geek Girl 2. része volt az.

A könyv, amelyen a legtöbbet bőgtem: Nem is tudom. Valószínűleg a Csillagainkban a hiba lesz ez a könyv, viszont még mindig nem bírtam rávenni magam arra, hogy elolvassam!

Ilyen zenét szoktam olvasás közben hallgatni: Sosem hallgatok zenét olvasás közben, mert eltévesztem a sorokat, amikor ösztönösen dúdolni kezdem a dalt! :D

És persze kértünk Leilától pár shelfie-t is, mert tudjuk, hogy minden könyvmoly számára sokat mond, hogy ki mit tárol a polcán!

Elég sok közös kedvencünk van! :)

bottom of page