top of page

Hogyan harcolj a szerelemért, ha egy lépés mindent lerombolhat?

Sarah Ann Juckes debütáló regénye a Csillagainkban a hiba és a Két lépés távolság rajongóinak


A tizenhét éves Alice ágyhoz kötött beteg, de ez nem gátolja meg abban, hogy a nagyvilágot járja. Minden nap belép a Stream Cast nevű oldalra, és mások életét éli a kamerájukon át.


Rowan meglátja a mindennapokban rejlő szépséget, és arra bátorítja a lányt, hogy ne csak nézze a világot, hanem szerezze vissza az irányítást az élete felett. Ám Rowannak van egy titka, amit elrejt Alice és önmaga elől is.
Alice és Rowan új, tágas és színes világot próbálnak együtt építeni, ám a valóság közbeszól, és falat épít közéjük.


Erőteljes, megrázó történet a szerelem hatalmáról a több díjra is jelölt Sarah Ann Juckestől.Sarah Ann Juckes fiataloknak ír könyveket, első ifjúsági regényét több díjra is jelölték. Írókkal dolgozik együtt a világ minden tájáról a Jericho Writers program révén, és egy kezdő írókat támogató szervezet, a Creative Future alapító tagja. Az angliai East Sussexben él.


"A könyv leginkább arra hívja fel a figyelmet, hogy ami számunkra természetes, az másnak egyáltalán nem az. Nem szabad csak úgy megszokásból élni az életünket, mert akkor fel sem tűnik, hogy elmúlt. Alice-nek az is óriási élmény volt amikor Rowan streamen keresztül futott „vele” a tengerparton. " (moly.hu)


A világ közöttünk

Sarah Ann Juckes


bottom of page